Deelnemers - Beeldende Kunst

Filter op categorie:

Subcategorieën van Beeldende Kunst

Zoeken binnen Beeldende Kunst

Aadje Overeijnder

Kunstschilder Voor Aadje zijn water, ruimte, beweging, stilte en rust belangrijk. Zij werkt momenteel met olieverf op grote doeken.  

Lees meer...

Adri Oosterbroek

Adri vindt in papier, klei, rubber, hout, gips of stof telkens een eigen schoonheid. Het spel van gedachten ideeën en materiaal bied haar een oneindige bron van mogelijkheden om werk te maken.

Lees meer...

Ans Kroeze

BEELDHOUWEN Ans wordt betoverd door de zachte aanraking van steen nà het vormen en polijsten. Bij iedere onbewerkte steen streeft ze naar dat aaibare resultaat.

Lees meer...

Corry Swanenburg

Beeldende Kunst Corry zoekt bij het maken van haar beelden naar balans. De eigen vorm van hardsteen, marmer of albast wijst haar de weg.

Lees meer...

Eric Ehlert, Een hobby in Steen

Beeldhouwen in steen, meer dan een hobby In 2001, na mijn pensionering, verzeilde ik geheel onverwacht in de beeldhouwerij. Serpentijn, diabas, dolomietenkalk, arduin, nooit van gehoord. Gereedschappen als rondeel, boucharde en job, geen idee !!! En dan ook nog met mijn nooit gebruikte rechter hersenhelft ontwerpen !! Een andere wereld, en wat voor één. Tijd […]

Lees meer...

GRAFFITI ART

Wij zijn gespecialiseerd in stencilart & urbanart, en moderne kunst. Wij verzorgen ook workshops, muurschilderingen, slaapkamers, partijtjes, teambuilding. Daarnaast leveren wij ook maatwerk en maken wij werk in opdracht. UITGELICHTE PROJECTEN Biografie over R en NL 7 jaar geleden is het allemaal begonnen. Mijn liefde voor Stencilart, Urbanart en Popart. Mijn naam is Renske Koster. […]

Lees meer...

Ineke Smienk Glas kunst en Pentekeningen

Ineke Smienk werkt in haar atelier ” Levend Glas ” te Harmelen Glaskunst, pentekeningen en recyclekunst. Tevens workshops op het gebied van glasfusie. Fantasie is de sleutel van haar werk Kijk ook eens op de Facebook pagina en mijn site http://inekesmienk.exto.nl

Lees meer...

Jacqueline van Kempen

Mijn naam is Jacqueline van Kempen (1969). Sinds mijn 23e hou ik mij bezig met tekenen/schilderen van vooral mensen en dieren. Ik schilder graag met acryl, probeer meerdere stijlen uit en maak tekeningen met pastelkrijt en houtskool. Elk onderwerp is opnieuw een uitdaging.

Lees meer...

Jacques Kamminga

Als beeldend kunstenaar neemt Jacques geen genoegen met de vanzelfsprekendheid van het bestaan

Lees meer...

Jan Mostert

Beeldende Kunst Jan maakt figuratief en monumentaal beeldhouwwerk met een surrealistisch karakter.  

Lees meer...

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2015 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk