Cees in t veld ” In verf en beeld…”

Hoewel ik al geruime tijd in Bodegraven woon, is Dordrecht de stad waar ik ben geboren in (1936) en waar meerdere grote rivieren bij elkaar komen.

Misschien is dat wel de reden waarom het water een grote rol in mijn leven is gaan spelen, zowel in mijn beroep als in mijn hobby’s.
Het tekenen en schilderen zijn van jongs af aan belangrijk geweest.

Ik heb mij bekwaamd in verschillende teken-en schildertechnieken en heb daar ook les in gegeven. Ik werk zowel realistisch als abstract.
De natuur is meestal mijn inspiratiebron.

Sinds enige tijd beoefen ik ook het beeldhouwen.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk