GRAFFITI ART

Wij zijn gespecialiseerd in stencilart & urbanart, en moderne kunst.

Wij verzorgen ook workshops, muurschilderingen, slaapkamers, partijtjes, teambuilding. Daarnaast leveren wij ook maatwerk en maken wij werk in opdracht.

UITGELICHTE PROJECTEN

bob marley

indiaan

Biografie over R en NL

7 jaar geleden is het allemaal begonnen. Mijn liefde voor Stencilart, Urbanart en Popart. Mijn naam is Renske Koster. Ook wel bekend als RenNL.

Ik ben 38 jaar en woon in de Randstad. Kunstenaar Banksy uit Engeland is voor mij een grote inspiratiebron.

In de afgelopen jaren heb ik intensief geleerd verschillende schilderijen en muurschilderingen te maken. Mijn hobby werd al snel een succes waar ik inmiddels deels mijn werk van heb gemaakt. Bezig zijn met kunst geeft mij een bepaalde rust en inspiratie. Verwerking van de dingen die ik in het dagelijks leven mee maak. Ik maak werken op canvas, hout en aluminium. Ik maak muurschilderingen en geef workshops voor jong en oud.

Daarnaast maak ik geregeld werk in opdracht. In 2012 wordt mijn werk voor het eerst geëxposeerd in Gallery Laraven in Amsterdam. In 2013 en 2015 ben ik finalist in the World Stencil Art Prize in Australië.

Mijn werk hing in de exposities in Sydney en werd daar ook verkocht. Meerdere exposities en interviews in binnen- en buitenland gehad. In 2014 organiseer ik zelf exposities. Oa organiseer ik samen met Joost Zwanenburg van gallery Vijfb een stencil art expo met 19 nationale en internationale stencilartiesten.

Daarnaast organiseer in samen met Jose Stolwijk de expositie bij de Kaas en Bloemenshow binnen onze gemeente Bodegraven -Reeuwijk. Ik geef workshops voor het project Bravo. Ook heb ik afgelopen jaar workshops gegeven voor oa het Evertshuis, de Lionsclub en vrouwennetwerk Rijnstreek. Twee keer heb ik een live painting georganiseerd. 1 x voor het Breevaartconcert in Reeuwijk en 1 x met de Najaarsmarkt in Bodegraven. Mijn kunstwerken zijn op dit moment te bezichten bij Alan & Pim’s en bij Cretopia in Rotterdam. Ook hangen er werken bij Bokkum in Katwijk, bij Burgers & Beers café in Roosendaal en het Castellum Theater in Alpen aan den Rijn. Vorig jaar zijn drie schilderijen geveild bij de vrienden van Everts in Bodegraven. Deze schilderijen heb ik samen gemaakt met Mark Koelewijn en deze werken zijn gekocht door de burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk. In Rotterdam Alexandrium Shoppingcentre is mijn werk te koop en te bezichtigen in de twee Pop stores die daar gevestigd zijn. Sinds 01 maart 2016 heb ik met 5 kunstenaars een eigen kunstenaars onderkomen op de Marktstraat 29 in Bodegraven genaamd ‘Hoek29’. Ik hoop nog vele jaren kunst te kunnen maken en zoveel mogelijk te leren en ervaring op te doen. Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen via de website

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk