Yolanda Jansen-de Jong

Activiteiten:

Schilderlessen en workshops voor kinderen en volwassenen met de technieken Aquarel en acryl

Doelstelling:

Schilderen is een ontdekkingsreis met ongekende mogelijkheden. Tijdens de schilderlessen zoeken we iedere keer weer een uitdaging in het schilderen van stillevens, dieren, landschappen, bloemen enz. Er wordt met meerder materialen en technieken gewerkt. Dit maakt elk schilderij uniek! Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen. In een nostalgische omgeving midden in het Groene hart wordt in kleine groepen gewerkt aan unieke kunstwerken.

Yolanda schildert, geïnspireerd door de natuur, met acryl-en aquarelverf èn illustreerde het kinderboek:“Met Snuitje op stap”.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk