Corrie Voordouw

Corrie maakt keramische jurk-voet- en schoenvormen (soms werkend op afgietsels van haar eigen voet) waarop diverse patronen zijn aangebracht.

Over Corrie
Corrie volgde de opleiding voor keramiste bij SBB te Gouda. Op dit moment is zij bezig met jurken van klei waarin een structuur verwerkt is. Ook experimenteert zij met voeten van klei die zij omzet in schoenvormen. Ze werkt vanuit haar eigen atelier in Bodegraven. Corrie geeft ook workshops aan groepen. Voorbeeld is een workshop melkpakken van keramiek decoreren dat zij heeft gedaan voor Lionsclub Bodegraven.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk