Venhill Rockband

Venhill bestaat uit vier jonge muzikanten met een passie voor Rock, die niets liever doen dan samen muziek maken.

Venhill bestaat uit vier jonge muzikanten met een passie voor Rock, die niets liever doen dan samen muziek maken. Terwijl er zoveel mogelijk opgetreden wordt zal de band zich steeds meer bezig houden met het schrijven en spelen van eigen materiaal. In de set wordt gevariëerd met stevig eigen werk en lekkere rock covers.

De eigen nummers en covers van o.a. Foo Fighters, Muse, Red hot Chili Peppers, Arctic Monkeys & Led Zeppelin worden met vol overgave gespeeld.

​SLEAZY PSYCH(O)PUNK

De vier jonge honden van VENHILL hebben de drang om alles met een glimlach kapot te maken. Vuige grunge-riffs, manische uithalen en raggende punk-beats worden omgeven door een trippende waas van chaos, fuzz en psycho. Jaro toont meedogenloos het achterste van haar strot waarmee ze je meeneemt naar jouw grootste levensvragen, hardste kwellingen en diepste verlangens. Songs worden keihard alle kanten op geschopt om vervolgens op verrassende manier weer thuis te komen. Psychedelische uitstapjes met melancholische melodieën worden afgestraft met rauwe refreinen gemaakt om keihard mee te schreeuwen. De psycho-liefdesbaby van Soundgarden en John Coffey of Retro-Nirvana meets QOTSA on acid. Hoe je het ook noemt: VENHILL ragt, spuugt, duwt en trekt alle kanten op zonder focus te verliezen.

Twee jaar aankloten en zoveel mogelijk spelen heeft de eigen smoel van de band gevormd, een smoel die zich beschrijft als Grunge-Rock Psych-Punk. Na een uitverkochte release show in Gebr. De Nobel, support voor Navarone en Popronde 2018 in het vooruitzicht is VENHILL hongerig naar meer.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk