Unicamente

‘Unicamente’ is Italiaans voor ‘uniek’.

Ieder mens is een uniek persoon met eigen talenten en een eigen klank. Ik hoop samen met jou te kunnen ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen op muzikaal gebied. De lessen zijn persoonlijk en dus afgestemd op jou!

Ik ben van mening dat muziekles voor iedereen mogelijk, toegankelijk en betaalbaar moet zijn. Daarom maakt het voor mij niet uit wat jouw achtergrond is of op welk niveau je lessen kunt volgen. Ik heb veel ervaring in het begeleiden en onderwijzen van verschillende soorten kinderen en volwassenen. Ook als je moeilijk leert, je lastig kunt concentreren, problemen hebt met gedrag of anderen redenen waarom reguliere lessen niet aansluiten bij wat jij nodig hebt kun je contact met mij opnemen en kijken we samen naar de mogelijkheden.

renske van dijk op piano

Je kunt contact met mij opnemen voor de volgende muzieklessen:
– Pianolessen
– (dwars) Fluitles (sopraan, alt, tenor- en (groot)basfluit)
– Gitaarlessen
– Zanglessen
– Lessen voor het bespelen van diverse percussie-instrumenten

Mijn naam is Renske van Dijk, 26 lentes jong en mijn hele leven ‘bezig’ met muziek. Van jongs af aan zing ik en maak ik muziek. Muziek maken is voor mij een manier om te ontladen, nieuwe energie op te doen en ik vind het hierbij leuk mijn muzikale talenten verder te ontwikkelen. Het is een ontdekkingstocht waarbij ik steeds weer nieuwe dingen kan leren.

Voor verschillende instrumenten heb ik muzieklessen gevolgd; waaronder fluit-, piano- en percussielessen. Via zelfstudie heb ik mijn kennis en kunde met betrekking tot gitaar- en cajon spelen ontwikkeld.

Zingen is daarnaast een grote passie. Ik heb gezongen in verschillende koren, in verschillende samenstellingen en met verschillende projecten. Om mijn kennis met betrekking tot zang- en koorvorming verder te ontwikkelen heb ik aan de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten de masteropleiding koordirectie gevolgd en afgerond.

Vanaf mijn elfde levensjaar ben ik actief in het spelen van toneel, theater en musicals. Ik heb in verschillende projecten, musicals (zowel groot- als kleinschalig) en toneelstukken gespeeld en hierdoor een brede ervaring op het gebied van expressie. Naast het spelen van rollen binnen musicals en theater heb ik mij verdiept in het spelen van clown voor zowel kinderen als volwassenen.

Contact

Unicamente ( Renske van Dijk)
Wilgenoord 97
2411 TD
Bodegraven

06-55209321
info@unicamente.nl
http://www.unicamente.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk