The First Ladies

The First Ladies is een act van formaat en een regelrechte vocale sensatie, met een ongekend breed repertoire en dito vocale capaciteiten. Klasse en stijl.

Invloeden

Caro Emerald, The Puppini Sisters, The andrew Sisters, Melody Gardot

Workshops: Zangworkshops voor teams en groepen

Wat?

Een zangworkshop is een bijzondere belevenis die op een ontspannen manier bijdraagt aan de team spirit. Workshops worden zo opgebouwd dat ook mensen zonder enige zangervaring binnen korte tijd een lied meezingen. De workshops worden per keer op maat gemaakt. Zo is de inhoud en de vorm afgestemd op het de wensen en het team.

Waarom?

Fauve, Martine en Joyce geven uw team een geweldige ervaring.
Zingen beïnvloedt ons welbevinden op elk vlak: fysiek, emotioneel, sociaal en spiritueel blijkt uit verschillende studies en onderzoeken. U leert bijvoorbeeld hoe u zich meer op uw gemak kunt voelen als u uw stem stem laat horen (ook heel handig wanneer u voor het werk voor groepen moet spreken). U ervaart ook wat ieders “rol” in het geheel is, bent u een voorganger, of wacht u af? Durft u al snel? En durft u dan echt als uwzelf of doet u alsof? Hoe klinkt uw stem in de groep? En natuurlijk: hoe krijgt als groep nou een mooie, harmonieuze samenklank? Het is een hartverwarmende ervaring die blijft ”rondzingen”.

Voor wie?

Voor bedrijven uit iedere sector in groepen van 6 tot 90 personen. De workshop kan indien gewenst ook in Engels of Duits.
Fauve, Martine en Joyce hebben alle drie een afgeronde opleiding in de richting muziek. Daarnaast beheerst elke dame een eigen specialisme. Dat zijn de vlakken waarop zij doorgeleerd hebben via een relevante studie, seminar of cursus of ervaring in hebben door het professionele werkveld.

Voorbeelden:

Martine – jongvolwassenen en kinderen
Joyce – coaching en hoger opgeleiden
Fauve – creatieve geesten en detailhandel

Waar?

Op elke locatie die u wenst, wij denken ook graag mee. Check wel even of de locatie geschikt is voor wat meer geluid!

Contact

The First Ladies




0630583646 ( Joyce Vastenhouw)
info@thefirstladies.nl
http://www.thefirstladies.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk