Studio Forza Bodegraven

Studio Forza is ontstaan vanuit de splitsing van de gym- en dansvereniging Heres Bodegraven. Heres gaat verder als gymvereniging en Saskia en Fleur hebben Studio Forza opgericht.

Studio Forza legt de nadruk op het aanbieden van danslessen voor elke leeftijd en op diverse niveau’s gegeven door geschoolde en kwalitatief goede en betrokken docenten. Voor wie lekker recreatief wil dansen bieden we een ruime keus aan danslessen voor jongens en meiden.

Ook voor wie ambities heeft op het gebied van dans en later door wil stromen naar een dansopleiding of voor wie op een hoger niveau wil dansen, mee wil doen aan wedstrijden hebben we mogelijkheden.

Onze selectiegroepen krijgen les in diverse stijlen (op de 18+ selectiegroepen na) en doen regelmatig succesvol mee aan optredens. Twee van onze selectiegroepen stonden afgelopen seizoen zelfs in Ahoy!

Studio Forza is niet alleen dans. Wij zijn actief binnen de culturele sector en bieden naast dans ook theater/musicallessen aan. Daarnaast hopen wij, aangeboden door een partner, binnenkort ook muzieklessen in de studio onder te brengen.

Voor alle lessen die we aanbieden geldt: PLEZIER staat voorop!
Kom gratis twee lessen proberen! Vragen, wilt u het cursusaanbod of heeft interesse in een van onze lessen? Wij staan u graag te woord: studioforza@hotmail.com

Contact

Studio Forza
doortocht 20
2411 DS
Bodegraven


studioforza@hotmail.com
http://www.studio-forza.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk