Reeuwijk Klassiek ​

Kamermuziekconcerten.

 

Nieuwe naam ‘Reeuwijk Klassiek’

Met ingang van het komende muziekseizoen 2018/2019 gaan wij verder onder de naam ReeuwijkKlassiek (voorheen was dit Recum).

Met de nieuwe naam ReeuwijkKlassiek willen wij onze activiteiten duidelijker over het voetlicht brengen en een groter publiek bereiken.

Repertoire

Bij ReeuwijkKlassiek treden altijd professionele musici op. Niet alleen de ensembles en combinatie van instrumenten verschillen van concert tot concert, maar ook het repertoire is zeer gevarieerd.

Topkwaliteit
De musici die bij ReeuwijkKlassiek spelen, kunt u regelmatig beluisteren op radio, TV (Podium Witteman) en in de grote zalen zoals het Concertgebouw en De Doelen.

Zaal
De sfeer is intiem omdat het publiek in halve cirkels om het lage podium heen zit. De toehoorders zijn daardoor direct bij de muziek betrokken. Op deze wijze musiceren wordt ook door de musici bijzonder op prijs gesteld.

Gezelligheid

Cultuur, ontspanning en gezelligheid blijken uitstekend samen te kunnen gaan. De musici vertellen graag iets over de muziek die zij gaan spelen.

Publiek
Veel bezoekers uit Reeuwijk, maar ook uit de omliggende gemeenten komen graag naar de concerten. In de pauze staat altijd een gratis drankje klaar.
Napraten
Na afloop van het concert wordt het contact tussen de musici en het publiek meestal bij een drankje voortgezet. U kunt dan ook hun cd’s aanschaffen die zij graag signeren.

Abonnementen
Met een abonnement
krijgt u 6 concerten voor de prijs van 5. Klik hier om te bestellen.

Losse kaarten
Losse kaarten zijn in de voorverkoop en aan de zaal verkrijgbaar.
‘Jongeren’ tot 30 jaar betalen slechts Euro 7,50 !

Concertfolder ontvangen via email?

Locatie

‘De Brug’
Dunantlaan 1
2811 CA Reeuwijk
tel.: 0182 – 39 28 82

Aanvang – 20:15 uur
Zaal Open – 19:45 uur

Contact

Rob Kraaipoel
Armstronglaan 8
2811 SR
Reeuwijk

0182-392021
secretarisreewijkklassijk@g.mail.com
http://www.reeuwijkklassiek.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk