Stichting Driebruggen Waarder Actief (SDWA)

Bezoekadres: Kiela terrein, De Groendijck 15, 3465 JB Driebruggen.

Stichting Driebruggen Waarder Actief (SDWA) organiseert elk jaar, sinds 2006, activiteiten in de dorpen Waarder en Driebruggen.

Voor alle inwoners valt er iets te beleven! Van spelletjes op het weiland en op de Wiericke tot toertochten met brommers en oldtimers, en van springkussens tot een boottocht met de senioren.

Het Kiela-terrein in Driebruggen bouwen we elk jaar weer om tot een mooie locatie met een braderie en speelgelegenheid voor de kinderen. Deze leuke en gezellige dag sluiten we af met een groot dorpenfeest!

SDWA bestaat uit een klein compact bestuur en wordt ondersteund door actieve leden die in werkgroepen invulling geven aan de diverse activiteiten. Wij zijn altijd veel dank verschuldigd aan de enthousiaste vrijwilligers en sponsoren, met hen lukt het elke keer weer om er een top dag van te maken!

Voorzitter Liesbeth Domburg.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk