Saskia Teunisse, blokfluitiste

Opgeleid als uitvoerend musicus aan de conservatoria van Den Haag en Utrecht, heeft blokfluitiste Saskia Teunisse de afgelopen 20 jaar al bij velen de ogen geopend voor de mogelijkheden en schoonheid van de blokfluitklank. Met een keur aan instrumenten verzorgt zij recitals en muzikale omlijsting in kerken en bij kleinschalige gelegenheden als exposities. Haar repertoire is zeer veelzijdig en strekt van intieme muziek uit renaissance en barok tot aziatische meditatieve melodieën en werk van 20ste eeuwse componisten.
Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. Kijkt u voor voorbeelden eens op de site, onder het kopje ‘media’.

Naast haar activiteiten als solist is Saskia regelmatig te horen bij Bodegraafse evenementen, is zij docent bij Muziek Collectief Bodegraven-Reeuwijk en maakte zij enkele jaren deel uit van de Bodegraafse jazz band Keep on Going.

Saskia Teunisse-Schut

0172 617381
06 23355821
saskia.teunisse@xs4all.nl

www.saskiateunisse.nl

Contact

Saskia Teunisse - Schut
Grutto 77
2411 LS
Bodegraven

0172-617381/06-23355821
saskia.teunisse@xs4all.nl
http://www.saskiateunisse.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk