Yvonne van Santen

Over Yvonne

Creativiteit stroomt door haar bloed en om die de vrije loop te geven schildert ze. “Door het spel met de compositie ontstaat een harmonie van kleur, vorm en beweging, met een prikkelende diepgang.”

Sinds 2008 is ze zich meer en meer gaan toeleggen op het schilderen en krijgt ze veel positieve reacties op haar werk. Haar schilderijen zijn inmiddels te zien op verschillende exposities.

Beeldende kunst

In juni 2012 exposeerde ze tijdens de atelierroute “Reisgenoten” in Bodegraven waar 45 kunstenaars aan deelnamen en won ze de publieksprijs. Daarnaast geeft ze ook workshops om anderen op weg te helpen.

Visual Merchandising
Tevens werkt Yvonne al ruim 30 jaar als zelfstandig Visual Merchandiser voor diverse opdrachtgevers.
Ze geeft advies op het gebied van interieur- en winkelstyling. U kunt Yvonne ook inhuren als Personal Shopper

B  

 

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk