Cees Nell

Mijn tekentalent werd al op de basisschool en later op de middelbare school ontdekt.

Maar er werd verder niets mee gedaan. In de bouw daar lag mijn toekomst. Van timmerman- tot hoofduitvoerder bij een middelgroot bouwbedrijf.
Na 45 jaar met heel veel plezier te hebben gewerkt ben ik met pre- pensioen gegaan.


Toen kwam mijn tekentalent toch weer boven drijven.Ik heb eerst een half jaar tekenles gehad, daarna ben ik gaan schilderen met olieverf.
Waar ik heel veel plezier aan beleef.Nu schilder ik in opdracht of voor mezelf.Oude meesters hebben mijn voorkeur, maar ook andere modernere kunst.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk