Marriannekunstidee

Een ‘verbeeldend kunstenaar’ zo zie ik mijzelf, het is een uitdaging steeds weer iets nieuws te bedenken. Mijn inspiratie is gewoon de wereld om mij heen, dagelijkse dingen en feiten. Graag werk ik met thema’s die heel uiteenlopend zijn, waar ik dan een ‘verhaaltje’ van maak met mijn werk.

Ik maak tekeningen, schilderijen, collages en beeldend werk, ook werk ik in opdracht. In mijn werk gebruik ik dezelfde terugkerende elementen, een hartje omdat ik zo van mensen hou, een koe omdat ik in Holland woon en een vogeltje omdat….ik zo’n vladdertje ben.

In de etalages wordt het werk geëxposeerd en bij de webgalerie kunt u het werk lenen of aankopen. En de verhaaltjes schrijf ik op mijn filin-post blog Daarnaast geef ik cursussen op diverse locaties of privé en verzorg ik workshops voor kleine en grotere groepen.

Op mijn blog staan de recentste werken www.marriannekunstideetjes.blogspot.nl

Als u liever verhaaltjes leest kijk dan eens op filin-post mijn blog met alledaagse filosofische stukjes.
www.filin-post.blogspot.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk