MarDja Projectkoren

Wat is een MarDja projectkoor?

MarDja is een afkorting van de namen Marianne (de Bruin) en Dirk Jan (Warnaar), die samen deze organisatie hebben opgezet. 

Door het overlijden op 31 januari 2018 van ons aller Dirk Jan is deze MarDja-site een poosje niet bijgehouden. Maar nu kunnen we meedelen dat er een nieuw Anthem-project op stapel staat.Op de Anthem-pagina vindt u alle informatie hierover.

Anthem 2018

Het was een absolute wens van Dirk Jan om de projectkoren vooral door te laten gaan.
In overleg met Wim Brands gaan we dus weer een Anthem-project starten.
Wim gaat voor de muzikale invulling zorgen en Marianne blijft de organisatie en de financiën op zich nemen.

Iedereen kan er aan deelnemen, jong of oud, wel of geen religieuze overtuiging, koorervaring of niet. Zo organiseert MarDja ieder voorjaar een projectkoor dat zich bezig houdt met het instuderen en uitvoeren van muziek voor Passietijd en Pasen (“projectkoor Passionen”) en elk najaar een projectkoor dat zich richt op  Advent en Kerst (“projectkoor Anthem”). Daarnaast organiseert MarDja reizen voor mensen die van zingen houden. Ook zo’n reis-koor is een projectkoor. In zo’n koorreis is het zelf zingen en musiceren de samenbindende factor naast het (vanzelfsprekend ook belangrijke) culturele aspect. Zo organiseerde MarDja koorreizen naar Engeland, Israël, Egypte, Jordanië, Duitsland, Schotland en Frankrijk. MarDja stelt de reizen zelf samen maar laat de boekingen van hotels etc. over aan gerenommeerde touroperators . Dat biedt een extra garantie voor zorgeloos reizen.

Contact

Marianne de Bruin
Molenstraat 66
2471 AB
Zwammerdam

0172-611710
marianne@mardja.nl
http://www.mardja.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk