Life Line Black American Gospel Choir

Life Line Gospel Choir zingt prachtige black gospel songs onder leiding van Edith Casteleyn als ervaren dirigente en Pat Winterdal als muzikaal leider.

Swingend, meeslepend, of a capella; het repetoire biedt houvast en steun, maar ook een uitlaatklep en een avondje beweging! Op de meeste songs is het gewoon onmogelijk om stil te blijven staan.

Om de twee weken, de woensdagavond in de oneven weken, repeteren wij van 19.30-22.00 uur bij Kaars Koffie, Pascalstraat 13, 2811 EL in Reeuwijk. U kunt ook vrijblijvend twee keer met ons mee komen zingen om te kijken of u net zo enthousiast wordt van deze muziekstijl als wij. U kunt gratis voor de deur parkeren. Voor meer informatie kunt u bellen met Marileen Scholtes, tel.nr 06-40819812 of mailen naar lifelinegospelchoir@yahoo.com.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk