L.T.O. Toneel Bodegraven

 L.T.O. noord afdeling Bodegraven en omstreken presenteert het blijspel CRISIS OP DE CAMPING, op vrijdag 25 januari en zaterdag 26 januari om 20.00 in het Evertshuis te Bodegraven.
Het is een leuk blijspel gespeeld door enthousiaste spelers. Een tipje van de sluier: De kredietcrisis het kan iedereen overkomen je moet je luxe leventje opgeven. Dat gebeurt ook op de camping waar Gijs en Truus al jaren verblijven.
Seniorenvereniging Reeuwijk 55+ organiseert een toneelmiddag. Gespeeld door L.T.O Noord
SPOT UIT….. LICHT AAN!
Zondagmiddag 8 februari 2015. Dienstencentrum Ravenhorst. Aanvang 14.30 uur. Zaal open 14.00 uur.
Entree € 3,00 inclusief een koffie en een drankje.
Het stuk speelt zich af in een tv studio. Het zijn de eerste opnames van een nieuwe televisie quiz waaraan 3 echtparen deelnemen. Iedereen is behoorlijk gespannen, vooral Alex, de presentator. Alles lijkt van een leien dakje te gaan, tot vlak voor de uitzending begint een van de echtparen afbelt… tenminste…! De paniek is groot en snel wordt een plan bedacht maar of dat gaat lukken??

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk