Kijk- en Kaasboerderij Van der Werf in Reeuwijk

Welkom op de pagina van Kijk en Kaasboerderij van der Werf

Wij hebben een melkveehouderijbedrijf gelegen in de Middelburgsepolder met 75 melkkoeien die in de zomer lekker buiten lopen. We hebben ook 30 schapen die in het voorjaar allemaal een lammetje krijgen.

Trots op je zelfgemaakte kaasje

Zelf een eigen kaasje maken, kosten € 30,00 per persoon
Onder leiding van boerin Truus maak je zelf een kaasje, welke je na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen. Duur van de workshop 2½ uur. De workshop is inclusief koffie en thee met wat lekkers en na aloop een glaasje wijn met een blokje kaas.
Vind je het leuk om zelf je kaasje te maken, maak dan een afspraak.
Je kunt de workshop boeken vanaf 4 personen tot en met 8 personen.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk