K & E Atelier Hoeve Groenoord voor Schrijfzin en Beeldkracht

Bevordering, stimulering en uitvoering van Kunst en Educatie betreffend Literatuur & Beelden Kunst.

Hoeve Groenoord is een boerderij in bedrijf met melkkoeien en schapen en heeft daarnaast een kleinschalig centrum voor Kunst & Educatie met exposities;

De 19e eeuwse Hoeve Groenoord is een boerderij in bedrijf met melkkoeien en schapen en is ook een Centrum voor Kunst & Educatie.

De Vertelstal is een kleinschalig podium voor vertelkunst, waar professionele vertellers uw voorstellingsvermogen prikkelen als zij hun verhaal tot leven brengen. Op de schrijfzolder worden literaire workshops & cursussen creatief schrijven aangeboden. In het Atelier kunt u onder begeleiding van een kunstenaar tekenen of schilderen. Er is ruimte voor po√ęziepresentatie en expositie. Voor scholen bestaat een lesaanbod waarin taalactivering en ontwikkeling van het beeldend vermogen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Maak een afspraak voor meer informatie T 0624250261

Contact

Nanda van Beek
Buitenkerk 57
2411 PC
Bodegraven

0172-612968 of 0624250261
nandavanbeek@hotmail.com
http://www.hoevegroenoord.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel ge√Įnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk