K & E Atelier Hoeve Groenoord voor Schrijfzin en Beeldkracht

Bevordering, stimulering en uitvoering van Kunst en Educatie betreffend Literatuur & Beelden Kunst.

Hoeve Groenoord is een boerderij in bedrijf met melkkoeien en schapen en heeft daarnaast een kleinschalig centrum voor Kunst & Educatie met exposities;

De 19e eeuwse Hoeve Groenoord is een boerderij in bedrijf met melkkoeien en schapen en is ook een Centrum voor Kunst & Educatie.

De Vertelstal is een kleinschalig podium voor vertelkunst, waar professionele vertellers uw voorstellingsvermogen prikkelen als zij hun verhaal tot leven brengen. Op de schrijfzolder worden literaire workshops & cursussen creatief schrijven aangeboden. In het Atelier kunt u onder begeleiding van een kunstenaar tekenen of schilderen. Er is ruimte voor poëziepresentatie en expositie. Voor scholen bestaat een lesaanbod waarin taalactivering en ontwikkeling van het beeldend vermogen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Maak een afspraak voor meer informatie T 0624250261

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk