Joyful Gospel Kidz

Wie zijn wij?

Wij zijn een kinderkoor waar plezier en ontwikkeling hand in hand gaan.

Visie

Bij Joyful Gospel Kidz doen we ons best zo mooi mogelijke muziek te maken. En dat doen we samen: met elkaar en met God!

Muziek is een cadeau!

Muziek is een gave van God. Een cadeau! En een cadeau moet je uit pakken. Door de kinderen te trainen en te stimuleren in hun muzikale ontwikkeling pakken we dit cadeau samen uit. De kinderen leren, ontwikkelen en groeien. Als zanger of zangeres, en soms ook gewoon als kind.
Wij willen als kinderkoor een plek zijn waar de kinderen zich veilig en thuis voelen. We vinden het belangrijk dat we ze zien en hen ook stimuleren in een positieve emotionele ontwikkeling. We geloven dat God om iedereen geeft en daarom zijn alle kinderen welkom!

Repetities

Basisgroep
In de basisgroep zitten de kinderen uit groep 3 t/m 6 van de basisschool. De repetitie is voor jullie van 15.45 tot 16.35. Het eerste half uur repeteren we alleen. Om 16.15 komt de jeugdgroep erbij.

strong>Jeugdgroep
In de jeugdgroep zitten kinderen vanaf groep 7 van de basisschool t/m de 2de klas van het middelbaar onderwijs. Jullie repetitie begint om 16.15 en duurt tot 17.15. Eerst repeteren jullie 20 minuten samen met de basisgroep en daarna nog een half uur apart.

Solfègetraining 
Kinderen die in de jeugdgroep zitten en dat willen kunnen ook meedoen met de solfègetraining.. Deze training is van 17.15-17.30. Je oefent dan zelfstandig in een hiervoor aan te schaffen boek waardoor je leert noten lezen. Je wordt individueel overhoord en er wordt hierbij ook gewerkt aan het ontwikkelen van een gezond stemgeluid. Voor de solfègetraining wordt een kleine vergoeding extra gevraagd.

Het is belangrijk dat je bij zoveel mogelijk repetities aanwezig bent. Zingen doe je samen en als je afwezig bent wordt je dus gemist. Als je echt niet kunt komen door bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje moet je dat even via de mail doorgeven.

De repetities vinden plaats op donderdagmiddag in het Anker – Pastorieplein 2, Bodegraven

Contact

E. Francken
Schoutendreef 17
2411 GA
Bodegraven

0172-651557
hfran88@hetnet.nl- jgk.bodegraven@gmail.com
http://kinderkoorbodegraven.weebly.com/

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk