Josepha’s Art

Yellow-Wave---Main

Mijn naam is Josepha Verbrugge, ik ben geboren te Woerden en opgegroeid in Bodegraven. Inmiddels ben ik nu 17 jaar met veel plezier woonachtig in Alphen aan den Rijn samen met mijn partner en 4 prachtige kinderen.
Al op vrij jonge leeftijd werd ik geprikkeld door de schilderkunsten van m’n opa waar duidelijk mijn roots zitten.
Mijn werk maak ik op linnen met acryl verf, het is variërend en kenmerkt zich door veel verfgebruik, structuur en reliëf op het doek. Ik schilder puur vanuit m’n gevoel en veelal de elementen uit de natuur, je kunt het abstract organisch benoemen.
Buiten mijn collectie is een opdracht ook mogelijk, na een persoonlijk gesprek, het bekijken van de sfeer van de ruimte waar het doek komt te hangen en evt. inspiratie foto’s. Ook muurschilderingen, pilaren, deuren ect. is mogelijk.
Mijn nieuwste doeken hebben een stevig aluminium frame en zijn 3D tevens schilder ik de randen mee en lijst is dus niet nodig.
Heb ik je belangstelling gewekt? Neem gerust contact met mij op of kom gezellig vrijblijvend kijken, je bent van harte welkom!!

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk