Janny Domburg

Gestart als enthousiaste keramiekcursist en inmiddels ontwikkeld tot professioneel keramiste.

Klei is de basis van al mijn werk. Destijds begonnen met veel draaiwerk, maar inmiddels uitgebreid met allerlei andere werkvormen zoals boetseren. In mijn werkruimte start mijn handwerk met een ‘brood klei’. Ik stook mijn werk in een speciale oven waarna ik het glazuur. Daarna gaat het weer de oven in. In mijn atelier vindt u een grote collecte van mijn werk.

Mijn inspiratie?

Dagelijks doe ik een beroep om mijn creativiteit in combinatie met mijn fantasie.

Afrika is mijn grootste inspiratiebron. Na meerdere indrukwekkende bezoeken kwamen de Afrikaanse vrouwen tot stand. Op de pagina ‘het Atelier’ vindt u een groot deel van mijn werk. Verder vindt u informatie over het volgen van een Keramiek Workshop, data van exposities en kunstmarkten en het adres om de Wereld van Keramiek live te bezoeken!

Janny Domburg

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk