Huis van Alles Bodegraven-Reeuwijk

WAT IS HUIS VAN ALLES?

In ieder dorp binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is er een locatie waar jong en oud diverse activiteiten ondernemen en samenkomen. Maar waar u ook terecht kunt als u advies en/of ondersteuning van een professional nodig heeft. Waar u de kans krijgt om vrijwilligerswerk te doen voor uw eigen dorpsgemeenschap. Waar u informatie vindt over allerhande onderwerpen en waar u uw vragen kunt neerleggen bij het wijkteam. Waar u zomaar langsgaat voor een lekker kopje koffie, een spelletje, of misschien wel voor die cursus die u nog wilt volgen, of voor het Tablet Caf├ę. In het Huis van Alles gebeurt het allemaal en ontmoet u uw dorpsgenoten. Bent u benieuwd wat er wordt georganiseerd bij u in de buurt? Kijk dan bij de locaties, daar vindt u een uitgebreid overzicht van al onze activiteiten.

HUIS VAN ALLES Voor wie?

Het Huis van Alles is er voor iedere bewoner van de dorpen Bodegraven, Reeuwijk, Driebruggen, Nieuwerbrug en Waarder. Daarom heeft iedere dorpskern zijn eigen huiskamer gekregen, waarin jong en oud bij elkaar komt om deel te nemen aan de meest uiteenlopende activiteiten. U kunt er terecht om allerhande informatie in te winnen en ondersteuning te verkrijgen van professionals, of om vragen te stellen aan het wijkteam. Maar ook voor het opdoen van werkervaring, het leren wennen aan een werkritme, voor vrijwilligerswerk. En vanzelfsprekend kunt u hier ook terecht om uw dorpsgenoten te ontmoeten, even gezellig bij te praten, of gewoon voor een kopje koffie of thee.

MEEDOEN

Het Huis van Alles willen we laten bruisen van activiteiten en dat valt of staat met de inzet van enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Er is altijd wat te doen. Daarom kunnen we uw hulp erg goed gebruiken. Niets voor u, denkt u? Bedenk dan dat iedereen weer andere kwaliteiten heeft. U kunt daarom vast van grote waarde zijn voor het reilen en zeilen binnen Het Huis van Alles. Hebben we u enthousiast gemaakt? Kijk dan naar de vacatures hieronder. U kunt zich ook aanmelden bij de contactpersoon van de desbetreffende locatie.

Contact

Huis van Alles
Jolanda van de Berg 06-49880305/ Bas Immerzeel 06-16489165
info@sam-bundeling.nl
http://www.huisvanalles.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk