Hout, Sfeer en Meer

Over ons

Hout, sfeer en meer is een hobby van ons, Cornelis en Diederik Hoogland (broers). Ontstaan vanuit een gedeelde passie voor natuur, hout en vakwerk.

Naast ons beroep als Ambachtelijk Meubelmaker (Cornelis) en Greenkeeper (Diederik) maken we in onze vrije tijd dan ook graag sfeervolle producten van hout, zowel voor binnen als buiten. Letterlijk van ‘boomstam’ tot hoogwaardig afgewerkt product. Iets waar wij allebei onze energie en creativiteit in kwijt kunnen.

Nieuwsgierig geworden?
Neem gerust een kijkje op onze Facebook-pagina en check ons op YouTube, een interview ter gelegenheid van de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk 2018.

Producten bekijken?
Op de sfeerimpressie-pagina krijg je een goede indruk van wat wij maken! En wees welkom op de Prinsenhof 24 in Harmelen of bezoek De Heerlijckheid Brocante & Bloemen in Oirsbeek.

Sfeervol product kopen?
Ga naar Hout, sfeer en meer op Marktplaats om te zien wat we op dit moment te koop hebben.

Speciale wensen?
Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Laat het ons gerust weten. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen!

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk