Historisch genootschap Nieuwerbrug aan de Rijn

Welkom in het virtuele MUSEUM NIEUWERBRUG

In de Onafhankelijkheidstoren was een korte periode het kleinste museum van Nederland gevestigd. Nu vindt u er alleen nog het uurwerk en duivennesten.

Wel hebben we in ons dorp het koffiemuseum. Maar een echt museum over Nieuwerbrug was er niet. Tot nu. Net als het ‘Nationaal Historisch Museum’ is ‘Museum Nieuwerbrug’ vooral te vinden op het wereldwijde web.Momenteel zijn we nog aan het inrichten. Maar kijkt u gerust al even rond.
Naast de website exposeren we ook regelmatig in het Wierickehuis.

Contact

C. Brouwer
Graaf Florisweg 8
2415 AP
Nieuwerbrug aan de Rijn

0348-688395
tolbrug@ziggo.nl
http://www.nieuwerbrugnet.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk