Harmen Kooistra

“Het is een zegen schilder te mogen zijn en als schilder vrijuit te mogen werken”

Ik ben Harmen Kooistra uit Bodegraven. Ik ben al meer dan 30 jaar kunstenaar!

Mijn interesses gaan uit naar het Hollandse landschap, kunstwerken van Rembrandt maar ook sterrenstelsels. Ik geef teken/schilderles aan volwassenen en maak elk jaar een kalender met tekeningen van Bodegraven.

Tekenen;

Het is een heerlijke en ontspannende bezigheid. Iets vervaardigen, iets scheppen dat in je zit en dat je tot uiting wilt brengen.

Er zijn zoveel onderwerpen: een landschap, portret, stilleven, bloemen, je eigen hand, of zomaar omgaan met kleuren.
Tekenen moet geen dwang zijn, maar dient wel als basis voor het maken van kunstwerken. Kijken en vooral: leren kijken; met je hand tekenen wat je ogen zien. Blijf het proberen, je kunt heel ver komen.

In opdracht maak ik tekeningen of schilderijen van u, uw familie, huisdieren, uw huis of bedrijfspand en nog veel meer.

Ook zijn mijn kunstwerken op canvas te verkrijgen.

Kijk voor meer informatie gerust even rond op mijn site!

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk