Fluitschool Flautissimo

Iedereen heeft muzikale talenten. Onze lessen helpen je jouw talent te ontwikkelen.

We hebben kennismakingscursussen voor beginners van alle leeftijden.
Een bruikleeninstrument is inbegrepen Door de speelse aanpak van de Suzuki Methode kun je al naar dwarsfluitles als je 4 jaar bent

Voor de allerkleinsten is er een kleutermuziekklas.

Voor gevorderde spelers (of voorbereiding op concours of toelatingsexamen conservatorium) stellen we een lespakket op maat samen. Online les kan een optie of aanvulling zijn.

Je kunt ook spelen in een van onze ensembles of orkesten of meedoen met een van onze workshops

Fluitschool Flautissimo

Opgericht in 1987 door professioneel fluitiste Anke van der Bijl. Vele tientallen fluitleerlingen uit Gouda en wijde omgeving hebben hier met plezier leren musiceren.
Anke heeft inmiddels veel beroepsmusici opgeleid en verzorgt lezingen en cursussen aan muziekdocenten over de hele wereld van Moskou tot New York. Als gastdocent gaf ze masterclasses en concerten in Japan, Engeland, Italië, Zwitserland, Finland, België, Denemarken en Spanje, en in 2017 en 2019 zelfs in Auckland, Nieuw Zeeland.
Tegenwoordig richt ze zich vooral op wat ze het allerliefste doet : Het geven van dwarsfluitles aan leerlingen in en om Gouda en Bodegraven

Contact

Fluitschool Flautissimo ( Anke van der Bijl)
Burgemeester Martensingel 111
2806 CS
Gouda

0182-526741 06-41520799
flautissimo@endoria.net
http://www.fluitschool.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk