Fluitensemble “Tutti Flutti “

Tutti Flutti is het enige Utrechtse fluitensemble. 14 vrouwelijke Utrechtse amateurfluitisten van alle leeftijden vormen samen het fluitkoor. Onder leiding van dirigent Egbert Jan Louwerse spelen we klassieke muziek van lang geleden en van vandaag de dag.

Dwarsfluitensemble Tutti Flutti is opgericht in 1987 en bestaat uit ongeveer 12 leden. Tutti Flutti repeteert wekelijks (donderdagavond) onder leiding van een professionele dirigent:

Tijdens de repetities wordt veel aandacht besteed aan zuiverheid, klankvorming en samenspel. Doel daarbij is te komen tot een fluitensemble dat opereert als een strijkorkest: met een rijke klankkleur en een gevarieerd, doch op het fluitensemble toegesneden repertoire. Ook hebben de leden tijdens de repetities de gelegenheid om piccolo, alt- en basfluit te leren spelen. Het ensemble heeft 1 piccolo, 2 altfluiten en 3 basfluiten in haar bezit. Hierdoor is een bereik van 6 octaven voorhanden.

We bespelen verschillende instrumenten uit de dwarsfluitfamilie:
•De dwarsfluit
•De piccolo
•De altfluit
•De basfluit
•De contrabasfluit

Wil je meespelen? Leuk, je bent van harte welkom!

Je kunt ons ook boeken voor een live-optreden.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk