” De Kunstbus “

De werkgroep “Kunstbus” van het Everthuis verzorgt maandelijks culturele excursies, waarbij een museum of expositie in Nederland wordt bezocht.
De kosten van deze culturele reizen bedragen € 38,00. Houders van een museumkaart betalen € 27,00. Dit is inclusief vervoer per touringcar, een kopje koffie of thee, toegang tot een museum en een professionele rondleiding.
Bij sommige reizen kan er een toeslag gevraagd worden.

Hebt u een kaartje gekocht, maar kunt u onverhoopt toch niet aan de reis deelnemen, dan kunnen de kaartjes tot 3 dagen voor de reis worden geruild voor een andere activiteit of voor een tegoedbon. Wel wordt dan € 3,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Ná deze termijn kunnen geen kaartjes meer worden geruild. In geen enkel geval wordt er geld geretourneerd.

Contact

Werkgroep "Kunstbus Evertshuis "
Julianastraat 4

Bodegraven

0172-618484
info@evertshuis.nl
http://www.evertshuis.nl/kunstbus

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk