” De Kunstbus “

De werkgroep “Kunstbus Evertshuis” verzorgt verschillende culturele excursies, waarbij een museum of expositie in Nederland wordt bezocht.
De kosten van deze culturele reizen bedragen € 35,00. Houders van een museumkaart betalen € 25,00. Dit is inclusief vervoer per touringcar, een kopje koffie/thee, tweemaal toegang tot een museum, tweemaal een professionele rondleiding verzorgt door de musea en begeleiding door de leden van de werkgroep.
Bij sommige reizen kan er een toeslag gevraagd worden. Vanaf het nieuwe theaterseizoen 2017-2018 voeren we, wegens toenemende kosten, een kleine prijsstijging door, de culturele reizen bedragen dan € 37,50 of € 26,50.

Hebt u een kaartje gekocht, maar kunt u onverhoopt toch niet aan de reis deelnemen, dan kunnen de kaartjes tot 3 dagen voor de reis worden geruild voor een andere activiteit of voor een tegoedbon. Wel wordt dan € 3,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Ná deze termijn kunnen geen kaartjes meer worden geruild. In geen enkel geval wordt er geld geretourneerd.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk