Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Om de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties en tussen de dorpen/wijken van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen heeft de gemeente Bodegraven-Reeuwijk besloten om een Culturele Commissie samen te stellen.

Deze uit vrijwilligers bestaande commissie zal een klankbord zijn voor de gemeente, een aanspreekpunt/vraagbaak voor organisaties, verenigingen en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal initiatieven ondersteunen/ontplooien die bijdragen aan de kunst & cultuur binnen onze gemeente en deze communiceren met gemeente, organisaties, verenigingen en inwoners.

Een eerste initiatief is geweest om het logo van de culturele commissie te laten ontwerpen door kinderen van alle basisscholen binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Hiervoor zijn van iedere school 2 kinderen uit groep 7/8 uitgenodigd om dit logo samen met de kunstenaar Renske Koster te ontwerpen. Uit de bijdragen is het nieuwe logo ontstaan. Op alle uitingen van de culturele commissie zal dit logo dan ook te zien zijn. De nieuwe website is inmiddels online en geeft iedereen,die uiting wil geven aan een culturele activiteit, de mogelijkheid om dit kenbaar te maken via deze site.

Alle organisaties en verenigingen van onze gemeente nodigen we dan ook graag uit om kennis te komen maken en om hun idee├źn misschien te ventileren.

Tijdens de festiviteiten in onze gemeente Bodegraven – Reeuwijk vindt u de Culturele Commissie met een kraam waar u alle informatie kunt krijgen.

De vrijwilligers die deel uit maken van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk hebben hun sporen verdiend binnen de kunst & cultuur in Bodegraven-Reeuwijk verdiend en bestaat uit.

Voorzitter Mevr. Lizette Visscher,( was lid Reeuwijkse Cultuurcommissie ) Penningmeester Mevr. Annemieke Gerts,( erelid toneelvereniging) mevr. Renske Koster (Kunstenaar) Mevr. Tineke van Ede ( kunstenaar), Dhr. Marry Buiks ( kunstenaar) Dhr. Leo Dijkmans ( muziek, kunst, webmaster)
mevr. Marie-Louise Oliwkiewicz (Studeert aan HKU Beeldende Kunst )

Contact

Culturele Commissie Bodegraven - Reeuwijk
Groene Ree 50
2411 ZG
Bodegraven

06-52593642
info@kunstencultuurbenr.nl / kunstencultuurbenr@gmail.com
http://www.kunstencultuurbenr.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk