Carnavalsvereniging de Reedeurpernarren

Wie zijn wij?

Wij zijn de Reedeurpenarren.

We zijn een actieve carnavalsvereniging met bijna 700 leden, vele commissies, 4 dansgroepen, een raad van 11 en een 8-koppig bestuur. Door het hele jaar heen worden een vast aantal carnavalsavonden georganiseerd en elk jaar gaan een nieuwe prins en zijn 2 hofdames voorop in de polonaise. Een van de belangrijkste avonden van het carnavalsjaar is dan ook de pronkzitting. Op deze avond wordt bekend wie de gelukkige prins en hofdames van dat jaar zijn. Andere avonden zijn boerenkielenbal, kerstgala, thema-avond, uiteraard niet te vergeten het carnavalsweekend met een grootse optocht en als afsluiter wordt door een aparte commissie Mid Summer Night georganiseerd.

Verderop op deze pagina zie je een beschrijving van de raad van 11, de prins en hofdames, het bestuur, de dansgroepen en een overzicht van alle commissies. We mogen trots zijn op zo’n actieve vereniging met enorme hoeveelheid aan vrijwilligers!

Om er elke avond met elkaar weer een feestje van te kunnen maken zijn er een aantal huisregels opgesteld.

Huisregels
1.Toegang uitsluitend voor leden vanaf 16 jaar en voor (niet-)leden vanaf 18 jaar. (ledenkaart en geldig legitimatiebewijs verplicht)
2.Géén alcoholgebruik en –bezit door leden onder de 18 jaar.
3.Alcoholgebruik en –bezit door leden onder de 18 jaar leidt tot onmiddellijke uitzetting en inname van de lidmaatschapskaart. Let op: dus ook het doorgeven van alcohol aan jongeren onder de 18 is ten strengste verboden.
4.Inname van de lidmaatschapskaart betekent géén toegang tot alle feesten van de Reedeurpenarren tot 18 jarige leeftijd.
5.Wil je lid worden? Klik dan hier .

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk