Bodegraafs Vocaal Ensemble

Het BVE heeft momenteel plaats voor enkele sopranen en alten.

Het koor

Het Bodegraafs Vocaal Ensemble (kortweg BVE) is een gemengd koor met ca. 60 leden. Het koor heeft een uitgebreid repertoire van licht klassiek tot musical en popsongs. Het koor is opgericht in 1987 en viert in 2017 dus haar 30-jarig bestaan. Lees hier meer over het 25-jarig jubileum in 2012 en over onze jubileum-CD.

Het BVE verzorgt jaarlijks een aantal optredens, waaronder een zondagmiddag-concert in het najaar en een kerstconcert in de vorm van een projectkoor met gastleden. Het koor staat sinds 1992 onder leiding van dirigent John Bouwmans.

De repetities zijn op woensdag in de Willibrordschool in Bodegraven van 20.00-22.00 uur.

Het BVE heeft momenteel plaats voor enkele sopranen en alten.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk