Annet Perdijk * Schilderijen

Annet Perdijk………gewoon……..that’s me.

Altijd wel als ‘CreaBea’ in het leven gestaan. In het basisonderwijs, waar ik meer dan 25 jaar werkzaam was, kwam die creativiteit goed van pas.
Pas in een latere fase van mijn leven besloot ik meer ‘werk’ te gaan maken van het schilderen. Voornamelijk ter ontspanning, een uitlaatklep en gewoon gewoon…..omdat het heerlijk is om te doen.

Na een beginperiode van vooral figuratief werken en aquarelleren is daarna de interesse in abstracte schilderijen meer gegroeid en ontdekte ik vrijer/abstract en kleurrijker werken in acryl.

Door het experimenteren met middelen en materialen ontstaan diverse gevarieerde effecten. Het resulteert vaak in kleurrijke schilderijen die geleidelijk tot stand komen door gevoel/kleuren/verf te laten stromen. Een spel van kleur, vorm, structuur….ook voor mij is het eindresultaat nog elke keer een verrassing.

Ondanks het feit dat ik nu al geruime tijd schilder is het voor mijn idee nog maar het begin. Een begin van het ontdekken van mijn eigen stijl, mijn eigen sfeer…..gewoon….zoals ik ben…en wat er ontstaat….keep watching! 🙂

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geĂŻnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk