Amici del Canto ( Zanglust) Gemengde Zangvereniging

De oudste  gemengde zangvereniging van Bodegraven

Amici del Canto is een gemengd koor dat is opgericht op 13 februari 1913. Waarschijnlijk de oudste  gemengde zangvereniging van Bodegraven. Het is een gezellige club en we repeteren elke dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in de consistoriekamer van de  Lutherkerk.

Het koor (voorheen Zanglust) zingt middeleeuwse muziek, a-capella, vierstemmig gezongen. Amici del Canto is een algemene vereniging welke niet is gebonden aan een geloof of maatschappelijke richting.Het koor staat onder al 40 jaar onder leiding van Carel van de Camp die het koor steeds op een hoger plan weet te brengen. U kunt het zelf horen, want het koor zal dit jaar verschillende optredens verzorgen, zoals op de jaarlijkse korendag in het Archeon. Of bij de repeities op dinsdagavond in de consistorie van de Lutherkerk.

Amici del Canto treedt regelmatig op in verpleegtehuizen en zorgcentra. Een jaarlijks terugkerend item is de medewerking aan de Korendag in het Archeon te Alphen aan den Rijn.

Wij zijn nog op zoek naar  nieuwe leden. Alle stemmen zijn welkom! U kunt uiteraard vrijblijvend een repetitie bijwonen om indrukken op te doen.

 

Contact

Ineke van Langeraar
Spoorstraat 44
2411 EG
Bodegraven

0172 -650 964
info@amicidelcanto.nl
http://www.amicidelcanto.nl

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk