1001UrbanArt

Renee Geneste

Steden weergegeven in transparant acryl op het nieuws van alledag. Ik werk gevoelsmatig expressief waardoor de dynamiek van een stad tevoorschijn komt.

Dynamiek
Iedere stad ademt een eigen energie en dynamiek uit. De emoties van de mensen die er dagelijks in leven en werken zijn voelbaar in de architectuur. De wisselwerking tussen fysieke infrastructuur en de menselijke emoties maken iedere stad uniek in sfeer en energie. Invoelend expressief geef ik uitdrukking aan deze eigenheid van een stad.

Ik nodig u uit stil te staan bij het werk en de energie van de stad te voelen achter de verbeelding.

Contact

Renee Geneste
Drieblad 11
2811 EG
Reeuwijk

06-55526260
renee@1001urbanart.com
http://www.1001urbanart.com

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk