Verwonder Boven Alles

Struinen en Vorsen is een netwerkorganisatie die in het gehele Groene Hart activiteiten, bezienswaardigheden en verhalen onder de aandacht brengt van de inwoners van de streek.

Dit doet zij voornamelijk door ze te koppelen aan fiets- en wandelroutes.
Het komende najaar gaan we acht kunst- en cultuurroutes ontwikkelen en promoten. Het project draagt de werktitel “Verwonder boven alles”.

Verwonder boven alles

Wij brengen een handzaam boekje uit, waarin we de routes opnemen. De routes kunnen zowel fiets- als wandelroutes zijn. In het boekje worden ook de data voor de kunst & atelierroutes en -events van 2019 opgenomen. De routes lopen langs zoveel mogelijk adressen van bij Struinen en Vorsen aangesloten galeries, musea en kunstenaars.

De routes worden voor zien van GPS-coördinatoren, knooppunten, afstappunten waar wat te beleven en te vertellen valt op het gebied van recreatie, cultuur of kunst. De routes zijn smartphoneproof, te embedden en is er een routebeschrijving in pdf beschikbaar.

Aanmelden of meer informatie: www.struinenenvorsen.nl


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2015 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk