Streekmuseum Reeuwijk zoek Vrijwilligers

Vrijwilligers gevraagd

Streekmuseum Reeuwijk groeit en bloeit. Er zijn veel plannen en voldoende middelen, nu nog voldoende mensen. Omdat het museum met vrijwilligers werkt, kunnen medewerkers vaak maar een paar uur per week aan hun hobby besteden. Daarom zoeken we meer mensen om met elkaar alle plannen uit te kunnen voeren.

Kortom, zoek jij een leuke hobby en zou je een steentje willen bijdragen aan de uitvoering van bovengenoemde plannen.
Stuur even een e-mail of een telefoontje naar (0172 613906)
Meedoen: voor “elck wat wils”

Bent u in de gelegenheid om vrijwilligerswerk te doen en woont u in (de buurt van) Reeuwijk, informeer dan eens naar de mogelijkheden.
Wij zoeken altijd vrijwilligers die:

baliedienst willen doen
rondleidingen willen geven
iets in de bibliotheek willen doen
aan genealogie doen
aan fotografie doen
twee rechter handen hebben voor technische klussen

Wilt u een gesprekje? Even een e-mail of een telefoontje naar 0172 613906


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk