Start nieuw projectorkest in Bodegraven-Reeuwijk

Muziek verbindt en daarom start het MCB vanaf woensdag 27 oktober een Projectorkest voor muzikanten die graag samen in orkestverband muziek willen maken.

Iedere muzikant kan zich hiervoor inschrijven, enige voorwaarde is dat je noten kunt lezen en dat jouw instrument een regulier orkestinstrument is. Piano, harp, strijkers, blazers, slagwerkers, basgitaar, allemaal welkom.

Er zullen in totaal 10 repetities zijn op woensdagavond van 19:00 tot 20:00 in het Evertshuis.

Repetitiedata: 27 okt, 3-10-17-24 nov, 1-8-15-22 dec 2021 & 12 jan 2022

Eindpresentatie op zaterdag 15 januari tijdens het Winterconcert van het Muziek Collectief Bodegraven
Kosten voor deelname projectorkest € 75,- MCB leerlingen kunnen deelnemen tegen gereduceerd tarief.
Voor informatie en/of inschrijving: Lucienne de Valk: lm.de.valk@gmail.com


Neem direct contact op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Vraag en aanbod

  Contact

  Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

  Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

  Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

  © 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk