RTV Bodegraven zoekt vrijwilligers

TV Bodegraven wil graag wekelijks een interessant lokaal programma aanbod bieden op tv. Daarom is de lokale omroep op zoek naar mensen die willen meewerken aan de productie van tv-programma’s. We zoeken programmaleiders, cameramensen, redacteuren en regisseurs. Aanmelden kan via e-mail info@rtvbodegraven.nl of via het contactformulier op de website www.rtvbodegraven.nl


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2015 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk