POP-UP Galerie Marryzglaz zoekt Rembrandt

Kunstenaar Marryzglaz nodigt inwoners, woonachtig in het Groene Hart, uit om mee te doen met de tentoonstelling over Rembrandt.

Ter gelegenheid van de 350stesterfjaar van Rembrandt van Rijn, hij is overleden op 4 oktober 1669, staat Nederland in 2019 in het teken van Rembrandt en de Gouden Eeuw.

Niet alleen in Middelburg, Leiden, Dordrecht, Haarlem, Enkhuizen, Hoorn, Delft, Amsterdam maar ook in Bodegraven-Reeuwijk wordt er aandacht besteed aan Rembrandt. Marryzglaz gaat op 1 april aanstaande de ruimte in de Kerkstraat 22 in Bodegraven inrichten met een tentoonstelling met eigengemaakte kunstwerken geïnspireerd op Rembrandt.

Voor deze tentoonstelling nodigt Marry Buiks inwoners woonachtig in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk e.o. – het Groene Hart, uit om een eigengemaakt kunstwerk in te zenden. Iedereen kan dus aan de slag, van amateur tot professionele kunstenaar en van jong tot oud. Schilderij, foto, beeldhouwwerk of elke vorm van beeldende kunst kan, tussen 1 februari en 18 maart 2019, digitaal, met de afmeting van het desbetreffende object en contactgegevens.

De selectieprocedure start na 18 maart. De ingezonden kunstwerken worden door de POP-UP Galerie beoordeelt op creativiteit, originaliteit en techniek. Op maandag 25 maart a.s. wordt men via de mail geïnformeerd over of zijn/haar werk geselecteerd is voor de tentoonstelling van april – juni 2019 en over de verdere gang van zaken

sturen aan marryzglaz@outlook.com


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk