Opstelwedstrijd over Rembrandt

De Culturele Commissie Bodegraven – Reeuwijk heeft in aanloop naar het Rembrandtfestijn op zaterdag 13 juli in Bodegraven een opstelwedstrijd over Rembrandt voor basisschoolleerlingen uitgeschreven.

De opstellen worden door twee schrijvers uit onze gemeente gejureerd, te weten Vivian den Hollander, een kinderboekenschrijfster, en Geert Kimpen, schrijver uit Bodegraven. Kinderen in de leeftijd van 6 – 12 jaar mogen aan de wedstrijd deelnemen. Rembrandt moet centraal staan in het verhaal en het verhaal mag niet langer zijn dan twee uitgeprinte A4tjes.

Voor de door de jury best beoordeelde opstellen zijn er prijzen beschikbaar die ook weer verband houden met het Rembrandtjaar. Ook wordt het winnende verhaal gepubliceerd in Kijk op Bodegraven-Reeuwijk. Deze prijzen worden op 13 juli uitgereikt.

Stuur jullie opstellen voor 15 juni in via mailadres info@kunstencultuurbenr.nl


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk