Operabus

Beste operaliefhebber,

Het Operaseizoen is weer begonnen. Gisteren was ik bij Il Pagliacci in de Stopera te Amsterdam. Werkelijk fantastisch.
De OPERABUS gaat dit seizoen naar NABUCCO (bekend van het slavenkoor) en CARMEN (de meest uitgevoerde opera ter wereld).
Al weer 4 maanden geleden heb ik 60 plaatsen in de Stopera besteld en die liggen voor u vast. 30 op de 4e rang en 30 op de 5e rang.
Op beide rangen ziet u het toneel en de boventiteling uitstekend. Ook het geluid is zeer goed.

Koopt u een kaartje voor de 4e rang bij het Evertshuis dan betaalt u slechts 5 euro meer dan bij de kassa van de Nat. Opera. In feite betaalt u bij het Evertshuis 5 euro voor de bus.
Hoe is dat mogelijk?
Wij krijgen bij de Nat. Opera groepskorting. Daarbij doen het Evertshuis en ik alle activiteiten pro deo.
Kaarten voor de OPERABUS kunt u bestellen via de website van het Evertshuis of https://www.evertshuis.nl/category/klassiek-2/operabus
Hoe vroeger u bestelt, hoe beter u zit.

Omdat het nog even duurt voordat u in de Stopera zit, zou u intussen kunnen genieten van de Hongaarse pianiste Klara Würtz.
Speciaal voor haar optreden op vrijdag 27 september om 20.15 uur in De Brug is een FAZIOLI vleugel gehuurd. Een topinstrument.
Ook deze kaarten kunt bestellen via het Evershuis: https://www.evertshuis.nl/category/klassiek-2
Klara Würtz speelt werkelijk prachtig, luistert u maar:

Alle informatie over de kamermuziekstichting ReeuwijkKlassiek treft u aan op de website: www.reeuwijkklassiek.nl

Met muzikale groet,
Rob (R.J.) Kraaipoel, vrijwilliger Evertshuis en secretaris ReeuwijkKlassi


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk