Ons Evertshuis moet blijven!

ONS EVERTSHUIS MOET BLIJVEN! Vind je dit ook? Er is een briefkaarten actie gestart om het Evertshuis te behouden voor de inwoners van Bodegraven en Reeuwijk!

Laat je stem dus horen! Vul de briefkaart in, stuur hem op naar het gemeentehuis of breng hem langs, mag ook in de speciale brievenbus van het Evertshuis. Woensdag zit de kaart bij de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk en is ook af te halen in het Evertshuis Bodegraven-Reeuwijk.

Speciale dank aan Matthja Sterk (design kaart) en Michel Linthorst (editing film) voor het belangeloos helpen. En dank aan alle betrokken inwoners van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk voor jullie STEUN!


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk