Mooi Reeuwijk kalender 2022

Reeuwijk De kalender Mooi Reeuwijk is weer in de maak en het is mede dankzij Kwajongens communicatie weer een bijzonder mooi exemplaar geworden. Hoe het er uit gaat zien is nog even een verrassing, maar het proefexemplaar ziet er top uit. De kostprijs is € 11,-, maar dat vindt de initiatiefnemer Cornelis Hagen maar moeilijk voor wat betreft het wisselgeld, dus is het gewoon € 10,=. Maar er is wel een collectebus voor iedereen die wat extra’s wil geven voor het goede doel.

Ook dit jaar is dat weer het Streekmuseum Reeuwijk, die nu echt hopen op een deel nieuwbouw in 2022.
De oplage is 250 stuks en op = op en zoals gebruikelijk is Cornelis een aantal momenten bij de Jumbo op de Miereakker aanwezig waar de kalenders tegen betaling afgehaald kunnen worden.

Hou deze site in de gaten voor de juiste data. Vermoedelijk ergens tussen 27 november en 4 december.
Bestellen/reserveren is vanaf heden mogelijk via een reply op Facebook Mooi Reeuwijk.


Neem direct contact op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Vraag en aanbod

  Contact

  Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

  Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

  Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

  © 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk