KUNSTROUTE BODEGRAVEN-REEUWIJK DEFINITIEF OP 18 EN 19 SEPTEMBER 2021

Beste kunstliefhebber,

De atelier-kunstroute in Bodegraven-Reeuwijk wordt dit jaar definitief op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 gehouden. Veel kunstenaars openen in dat weekend vol trots hun deuren om aan de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk te tonen wat zij in de afgelopen 2 jaar aan kunstwerken gemaakt hebben.

VERLENGING INSCHRIJFTERMIJN
Omdat de datum van de Kunstroute 2 maal gewijzigd moest worden is er onder de kunstenaars wat onduidelijkheid ontstaan.
Daarom heeft de Kunstkring de inschrijftermijn voor deelname aan de Kunstroute verlengd tot 15 juni 2021.
Kunstenaars die geen locatie hebben kunnen zich ook aanmelden op www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl
Bij diverse kunstenaars wordt voor hen extra ruimte gecreëerd .

OVERZICHTSTENTOONSTELLING EN OPENING GROENE HARTHUYS
De start van de Kunstroute vindt plaats tijdens de opening van Het Groene HartHuys met een overzichts-tentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars. Deze duo-tentoonstelling is ook te zien in het Evertshuis en duurt tot eind september.
In het Groene HartHuys in de Bouwsteeg te Bodegraven zijn naast de Kunstkring ook de Historische Vereniging en de Culturele Commissie gevestigd.
De verbouwing is reeds in volle gang. Veel vrijwilligers zijn hard in de weer maar de bouwmeester (0655321153) is nog op zoek naar een loodgieter en stukadoor. Veel bedrijven zijn ook enthousiast en sponsoren materialen.

ETALAGEKUNST EN MUZIEK TIJDENS KUNSTROUTE
Om de Kunstroute te promoten stellen een aantal middenstanders uit onze kernen hun etalage ter beschikking voor een kunstobject.
Ook etalages van leegstaande winkels zullen i.s.m. de BOV opgevrolijkt worden met kunst van lokale kunstenaars.
Omdat het een speciaal jaar is wordt de Kunstroute op diverse plekken omlijst met muziek en zang van lokale groepen waarvan u op gezette tijden kunt genieten. Wilt u meer informatie hierover of deelnemen aan de Kunstroute dan kunt u een e-mail sturen naar info@kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl


Neem direct contact op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Vraag en aanbod

  Contact

  Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

  Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

  Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

  © 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk