Inschrijven nieuw seizoen Jeugdtheaterhuis gestart!

Inschrijven nieuw seizoen Jeugdtheaterhuis gestart!
Voor alle kinderen en jongeren die willen zingen, acteren en dansen

Voor alle kinderen en jongeren van 4 t/m 12 jaar die het beu zijn om thuis stil te zitten is er goed nieuws. Vanaf nu kun je je namelijk inschrijven voor de Theater- en Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in het Evertshuis in Bodegraven. Voor iedereen die wil zingen, acteren en dansen en uit wil kijken naar iets leuks!

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van theater en musical houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Ook komend seizoen is er een uitgebreid aanbod voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Vanaf oktober kunnen zij in het Evertshuis terecht voor het volgende:

Musical- Theaterlessen S (4 t/m 6 jaar)
Zingen, dansen, toneelspelen en vooral veel plezier hebben. Voor kinderen, die de hele dag door verhaaltjes bedenken en willen optreden.

Musicallessen M en L (7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar)
In de Musicallessen M en L leer je aan de hand van nummers uit bekende en onbekende musicals de technieken van hoe je tegelijkertijd kunt zingen, dansen én toneelspelen.

Inschrijven
Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan via de website www.jeugdtheaterhuis.nl. Voor vragen en meer informatie kan gemaild worden naar info@jeugdtheaterhuis.nl.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten

Op zaterdag 12 september willen we in het Evertshuis gratis proeflessen theater/ musical aanbieden voor kinderen t/m 12 jaar. Dit is onder voorbehoud i.v.m. alle coronamaatregelen.
Ook hiervoor is inschrijven noodzakelijk en gaat via de site van het Jeugdtheaterhuis of via onze website https://www.evertshuis.nl/jeugdtheaterhuis


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk