In het Huis van Alles Bodegraven is een Open Atelier gestart

Op dinsdag 5 februari zijn de open atelier activiteiten afgetrapt. Iedere dinsdag avond, woensdag avond en donderdag ochtend komen lokale schildertalenten bijeen om te genieten van de gezelligheid van werken met elkaar en te leren van elkaar. U kunt nog aanschuiven!

Op inwonersinitiatief en met ondersteuning van de culturele commissie is het open atelier gevormd als vrijplaats voor artistiek talent. Alle disciplines van schilder- en tekenkunst zijn welkom. Iedereen heeft zo zijn dingen waar je in uitblinkt en bij iedereen verschilt wat dat is, zo kun je van elkaar leren en steeds iets beter worden. Het Huis van Alles faciliteert de ruimte en de culturele commissie doet haar duit in het zakje om een aantal keer per jaar een kunstenaar langs te laten komen om met een professioneel oog naar het werk te kijken en tips te geven.
Omdat het Open Atelier een zelf organiserend-inwonersinitiatief is waar ieder zijn eigen materiaal meeneemt, wordt er geen deelnemersbijdrage gevraagd. Enkel wanneer de kunstenaar langs komt wordt er een kleine bijdrage gevraagd.

De open ateliers zijn op dinsdag avond van 19:30 – 22:00 uur, op woensdag avond van 19:30 – 22:00 uur en op donderdag ochtend van 09:30 – 12:00 uur, op alle momenten kunt u nog aan schuiven.
Wilt u meer weten? Neemt u contact op met bodegraven@huisvanalles.nl of kom langs tijdens één van de atelier sessies.


Neem direct contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Vraag en aanbod

Contact

Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

© 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk