Hier is hij dan… de enige echte CULTURELE SPEURTOCHT van het Evertshuis.

Hier is hij dan… de enige echte CULTURELE SPEURTOCHT van het Evertshuis.

Vanaf nu te delen, te liken en te verspreiden onder alle liefhebbers van wandelen, historie en cultuur in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Dus trek je wandelschoenen aan en doe mee! Op onze site staat meer informatie en is het formulier ook te downloaden via: https://www.evertshuis.nl/nieuws/culturele-speurtocht

Als Evertshuis vinden we het belangrijk om mensen in contact te brengen met kunst en cultuur. Wandelen in de buitenlucht mag altijd en is ook nog eens gezond. Daarom hebben we een leuke culturele speurtocht bedacht in samenwerking met de Historische Kring Bodegraven. Deze wandeling van ongeveer 3 kilometer brengt je voor het grootste deel door het centrum van Bodegraven. Het kan individueel, met een vriend(in) of met het hele gezin! Je komt langs bijzondere en belangrijke culturele plekken in het dorp.

Onder de juiste inzenders verloten we maandelijks 2 VRIJKAARTEN naar keuze voor onze theatervoorstellingen, concerten, films, lezingen, kunstbusreizen en kunstcafé ’s.

De speurtocht ligt ook bij onze informatiebalie in het Evertshuis en mag gratis worden meegenomen.


Neem direct contact op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Vraag en aanbod

  Contact

  Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

  Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

  Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

  © 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk