Het Groene HartHuys in Bodegraven-Reeuwijk zoekt met spoed vrijwilligers

Het Groene HartHuys in Bodegraven-Reeuwijk zoekt met spoed vrijwilligers voor verschillende taken binnen de organisatie
De Culturele Commissie, de Kunstkring en de Historische Kring zetten Bodegraven-Reeuwijk op de kaart als kunstenaarsdorp in het centrum van het Groene Hart.

Vanuit Het Groene HartHuys in de Bouwsteeg 6 te Bodegraven verbinden zij de dorpen en omliggende kernen.

Daarnaast gaat onze aandacht uit naar het bundelen van onze krachten om breder samen te werken binnen het Groene Hart. Met het doel om vanuit onze verschillende achtergronden het Groene Hart, de rijkdom en schoonheid en ook de kunst, cultuur en historie van het gebied, te benadrukken.

Om dit alles te kunnen realiseren hebben wij vrijwilligers nodig voor verschillende taken. Denk aan schoonmaak en onderhoud, rondleiden van mensen, koffie, thee of drank verzorgen, assisteren bij evenementen, binnen Het Groene Harthuys zoals bij optredens enz..

Het Groene Harthuys is meerdere dagen per week overdag geopend en bij optredens en/of lezingen en andere activiteiten ook in de avonduren.

Heb je interesse mail dan naar info@hetgroeneharthuys.nl
Peter Blanken, voorzitter
Het Groene HartHuys


Neem direct contact op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Vraag en aanbod

  Contact

  Wilt u meer informatie over het werk van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk of wilt u met ons in contact komen? Vul dan hier het contactformulier in.

  Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk

  Op 1 augustus 2014 is de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk officieel geïnstalleerd. De commissie bestaat uit een team van vrijwilligers. Het doel is zoveel mogelijk de onderlinge verbindingen tussen culturele organisaties van Bodegraven-Reeuwijk, daar waar het kunst & cultuur betreft, te bevorderen. De commissie is een klankbord voor de gemeente en een aanspreekpunt/ vraagbaak voor organisaties, verenigingen, bands en inwoners waar het gaat om cultuuraangelegenheden. De commissie zal verschillende initiatieven ondersteunen en ontplooien die bijdragen aan de kunst en cultuur.

  © 2019 Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk